The company
!

The History

Is founded in 1990

The company formerely electronic and energetic company start early '90. Until 2008 act as a DC (distribution center) for major sound, light, media producer as : Revox, Shure, STUDER, DBX, Dod, Digitech, Lampo, Pulsar, JBL, Neutrik, Soundcraft, Link, Marantz, Tascam, Strand, HES, Transtechnik, Telos, Sonifex, Gemini, Numark, Vestax, Crown, Lee, Dolby,..

 

E L E C T R O - V OX 1990 founded electronics-energy company, offer through “greenpower department”  : SUNpro and SUNre PV PLC controlers, EPC PV installations ,  LED innovative industrial and commercial lighting (under LedLine TM) . Certified products and services are highly tech and became from an extended knowledge and experience base accumulated. The company continuously engages in refine and improve their own products and services for support saving energy and improve “green power”concept.

 

Istoria

E L E C T R O - V O X , singurul Centru de Distributie echipamente profesionale de sunet si lumini din Romania, se remarca permanent, prin seriozitatea serviciilor si calitatea acestora, cat si prin echipamentele profesionale distribuite. Acesti 22 ani au conferit companiei o experienta unica si au mentinut-o continuu ca leader de piata, deviza firmei "o filozofie a excelentei" este o realitate confirmata si o proiectie in viitor.

E L E C T R O – V O X a luat fiinta in anul 1990, operatiunile de inregistrare pornind chiar din luna  Ianuarie in forma legala din acea perioada (ASL) la initiativa fondatorului Marius Coman, ca expresie materializata a unei pasiuni ce imbina electronica, acustica, muzica si energetica. In primii doi ani, firma isi axeaza activitatea pe servicii conexe in domeniu. Birourile si facilitatile companiei erau situate  pe str. Maramures nr.12 Ploiesti.

Incepind cu 1992, se pun bazele distributiei de echipamente profesionale audio si lumini, facandu-se parteneriate de exclusivitate cu urmatoarele companii: Revox, Shure, DBX, Dod, Digitech, Lampo, Pulsar, . Ulterior liniile de distributie s-au diversificat : JBL, Neutrik, Soundcraft, Link, Marantz, Tascam, Strand, HES, Transtechnik, Telos, Sonifex, Gemini, Numark, Vestax, Crown, Lee, Dolby,..

Primii clienti

Compania realizeaza inca de la inceputuri proiecte importante si livrari de echipamente pentru institutii de stat dar si pentru companii private din domeniu. Printre primii clienti se numara: Guvernul Romaniei, Televiziunea Romana, Postul de radio Total FM, Radio Romania, Circul de Stat, Teatrul de Comedie, Teatrul "Toma Caragiu Ploiesti, Teatrul National Craiova, Teatrul "Bulandra", Teatrul "Ion Creanga", IRSOP, ,..

Compartimentele marketing si service au oferit de la inceput un puternic suport vinzarilor companiei si au reusit ca intr-un interval relativ scurt sa creeze o imagine stabila si favorabila, atit in tara cit si in strainatate, firma fiind inclusa si prezentata de cele mai importante publicatii in domeniu.

Incepind cu 1994 firma se impune ca leader national, loc pe care il detine si in prezent. Urmare a rezultatelor financiare deosebite, E L E C T R O – V O X se claseaza consecvent pe locul I in Topul Firmelor pe judetul Prahova, si deasemenea pe locuri fruntase in Topul  National, primind diplome si distinctii de excelenta. Se poate afirma, ca incepind cu 1996, echipamentele si serviciile noastre se regasesc continuu pe intreg teritoriul Romaniei in activitatile profesionale de profil.

ProSoundLight Distribution Center 2014

Distribution Center

Centru de Distributie de echipamente profesionale de sunet, sisteme de lumini si media de la firme consacrate din domeniu: Harman Group (AKG, Crown, JBL, Soundcraft, BSS, Lexicon, Dbx, HiQnet, Studer), Marantz, Denon, Sonifex, Shure, Neutrik, Gotham, Dolby, Kinoton, Ultrasone, HES, Strand, ETC, LDR, Lampo, Videssence, …

 

High Technologies

            Proiectare:

                        -computerizata si analize acustice

                        -instalatii intercomunicatii

                        -instalatii sunet si transport digital

                        -instalatii de iluminat tehnologic

                        -instalatii media (distributie si afisare AV)

            Servicii

                        -instalare si PIF

                        -masuratori speciale (acustice si electrice)

                        -expertize de specialitate

Productie

            LedLine (gama completa de corpuri de iluminat tehnologie LED)

            Flight Case (cutii de transport profesionale)

Green Power

Anticipand criza financiara si energetica ce se prefigura din 2009 pune bazele unui nou departament, energie regenerabila fotovoltaica, denumit generic “green power”. Know how-ul (fizica, energetica, electronica profesionala), cercetarile si studiile intreprinse, baza

materiala si personalul, experienta vasta in tehnica si in tradingul international, au ca efect consolidarea acestui departament intr-unul din cele mai pregnante ale firmei, ce ofera servicii complete EPC in domeniul fotovoltaic. Cu un numar confortabil

de studii, softuri proprii, proiecte mari si realizari practice, Electro-Vox repeta performantele initiale oferind servicii EPC de cea mai inalta calitate.

 

Realizam proiecte la cheie (EPC) pentru rezidential, corporate si PV plant.

Succesul este bazat pe o reteta simpla: proiectare optimizata, echipamente performante de inalta calitate, servicii si manopera, ce confera produsului nostru un raport pret performanta greu de egalat.

ELECTRO-VOX a dezvoltat prin cercetari proprii software de estimare tehnico-economica precisa a instalatiilor fotovoltaice.

SUNPRO - aplicatii PV Plant, calculul optimizat inclusiv a

distantei intre randurile de panouri pe terenuri plate sau cu panta, rezultate in 3 tehnologii de realizare.

SUNPRO ROOF aplicatii corporate multi acoperis cu

azimuth si slope diferit

SUNPRO RE aplicatii rezidentiale de dimensionare rapida cu rezultate in trei tehnologii PV.

Dar cel mai important obiectiv al activitatii noastre sunt clientii, care nu achizitioneaza numai instalatii sau servicii profesionale , ci o intreaga experienta verificata in domeniu incepand cu anul 1990.