Company N E W S
Company NEWS
!

November 2018 Heat Pump and FCU at Electro-Vox

New Sale offer

Electro-Vox introduces the high-efficiency EVI (equipped with high-performance Mitsubishi compressor) EVI heat pump equipped with the Copeland Compressor Ambient Heat Pump, together with a family of FCU (Fan Coil Unit) with air purification feature, to complete the SUNre system. You will find the equipment in the SHOP.

Electro-Vox introduce, pentru a finaliza sistemul SUNre, pompa de caldura EVI (echipata cu compresor Mitsubishi) de inalta eficienta, echipata cu pompa de caldura ambientala Copeland compresor, impreuna cu o familie de FCU (Fan coil Unit) cu aer purificator facilitate.Echipamentele le veți găsi în SHOP.

 

Centenarul luminii

Programul Casa Verde inlocuit de programul de montare panouri fotovoltaice

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat ca programul Casa Verde a fost inlocuit cu altul care prevede alocarea a 100 de milioane de euro pentru montarea de celule fotovoltaice.

Astfel, 26.000 de familii, care ar putea beneficia de finantare, vor deveni mici producatori de energie electrica.

Ministrul Mediului a declarat, miercuri, la Alba Iulia, in cadrul unei conferinte de presa, ca cel mai tarziu la sfarsitul lunii septembrie se va aproba ghidul de finantare privind montarea de celule fotovoltaice in gospodarii.

"Acel program pe care il cunosteati, Casa Verde, e inlocuit cu programul de montare de panouri fotovoltaice, avem 100 de milioane de euro, astfel incat 26.000 de gospodarii vor putea sa beneficieze de aceasta finantare. Asta inseamna montarea de panouri fotovoltaice cu o putere instalata de 3 kilowati.

Asta inseamna un mare ajutor si pentru incalzire si pentru incalzirea apei calde si pentru folosirea aparatelor electrocasnice cu producerea curentului electric de catre aceste celule fotovoltaice si inca un castig pentru persoanele care vor accesa aceste fonduri va fi faptul ca va deveni un mic producator de energie electrica, deoarece curentul electric produs suplimentar va intra in reteaua nationala", a spus ministrul Mediului.

Programul Centenarul Luminii

"In acelasi timp, pentru ca vorbesc de celule fotovoltaice si pentru ca suntem in an Centenar, din respect fata de inaintasii nostri, m-am gandit inca din 2015, la gospodariile care nu au curent electric, care sunt vaduvite de alimentarea la o sursa de curent electric.

Asta inseamna si o lipsa de informare, pentru ca nu au posibilitate sa cunoasca ce se intampla in jurul lor, cum de altfel nu au posibilitate sa foloseasca un frigider sau alta aparatura electronica sau electrocasnica.

Impreuna cu Ministerul Energiei vom lansa in perioada urmatoare ghidul de finantare pentru 9.000 de unitati locative, respectiv de gospodarii, pentru montarea tot de celule fotovoltaice. Proiectul se numeste Centenarul Luminii", a spus Gratiela Gavrilescu.

Ea a adaugat ca isi doreste ca primele celule fotovoltaice sa fie montate anul acesta.

"Ne dorim ca primele celule fotovoltaice sa fie montate anul acesta si bineinteles in anii viitori sa putem sa finalizam montarea tuturor celulelor fotovoltaice, astfel incat in Romania sa nu mai existe niciun fel de gospodarie care sa nu aiba curent electric", a spus Gratiela Gavrilescu.

 

August 2018

Legea 184/2018 promulgata

Vești bune pentru românii care au sau vor să își monteze panouri fotovoltaice. Legea care le dă dreptul să vândă reţelei electricitatea suplimentară generată poate fi aplicată rapid, a spus președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu. Și asta fără a mai fi necesară o firmă sau un PFA, așa cum era până acum. ANRE are termen până la 20 Octombrie să publice normele de implementare pentru a face prosumatorii posibili în România

Printre noutăţile pe care le aduce noua lege se numără obligatitivitatea distribuitorilor de a face posibilă racordarea în 30 zile, dar și obligativitatea furnizorilor de energie electrică să achiziţioneze energia de la românii cu astfel de sisteme.

Descarca Legea

Mai 2018

Nice High Tech Exhibition

Electro-Vox prezinta solutia "global fotovoltaic system" si oferta in premiera "marine"la un show de tehnologii inalte in Franta.

 

 

SUNpro van , una din atractiile show-lui expozitional

Oficialitatile franceze aprecieaza si vor sa dezvolte solutia nostra in viitor pe Coasta de Azur

Martie 2018

 

 

ROMEXPO 2018

Electro-Vox a participat cu mare succes la ROMEXPO aprilie 2018 expunind produsul unic"global fotovoltaic sistem" montat pe AUTOVANUL, special amenajat.

Martie B 2018

Party Sound achizitioneaza un system de concert "line array" seria  EVENT DAS furnizat de Electro-Vox

Componenta:

DAS

EVENT-210A

8

DAS

EVENT-218A

4

DAS

AX-EVENT210

2

DAS

AXC-ZT

2

DAS

AXS-EVENT210

2

DAS

FUN-4-EVENT-210

2

DAS

FUN-2-EVENT-218

2

DAS

PL-EVENT210S

2

DAS

PL-EVENT218S

2

 

Ianuarie 2018

SUNpro VAN ready

Acum VAN-ul complet echipat si functional cu instalatie fotovoltaica eficienta SUNre, este gata pentru expozitii, targuri si demonstratii specializate. Poate veni si in orasul tau. Independenta energetica este acum la indemana celor care iubesc conceptul eco si lupta pentru o planeta verde.

Ianuarie 2017

SUNre
Este realizat prototipul SUNre,..si suspus testelor si probelor necesare. Functionare ireprosabila.

Martie 2015

Se depune la OSIM depozitul pentru sistem global control , monitorizare, optimizare utilizare energie electrica provenita din sisteme PV

Decembrie 2014-2017

9 kw EMS rezidential

Intr-o zona muntoasa se instaleaza un nou sistem fotovoltaic. Desi cu o energie solara redusa, furnizam o solutie globala pentru o locuinta rezidentiala.

 

Noiembrie 2014

50 KWp instalatie fotovoltaica la sol, beneficiar SC TRANSMARIN SRL

Invertor Kaco 60 TL3 , panouri Kyocera, structura metalica Kaco,..solutie garantata pentru maximum de performanta si durabilitate. Va fi pusa in functiune in cel mai scurt timp

 

Noiembrie 2014

Sound Sale

Party sound a achizitionat un sistem de sunet de mare putere furnizat de Electro-Vox.

Firma de profil cu experienta indelungata din Brasov, isi completeaza echipamentele de sunet cu un sistem nou JBL/Crown de mare putere si fidelitate. Firma promoveaza calitatea sunetului si a prestatiei in domeniul sunetului profesional.

"  Apreciem calitatea, drept urmare utilizam echipamente de sunet si lumini profesionale, de ultima generatie, si o echipa tehnica specializata in montarea, asistarea si demontarea echipamentelor, cu o vasta experienta in acest domeniu " Party Sound

 

   

Septembrie 2014

shop from stock

Site ul prosoundlight si electrovox intr-o singura locatie: www.electrovox.ro

shop from STOCK, VSD acum intr-o forma moderna si up-datata !

Avand 2 mari departamente, magazinul virtual ofera direct din stock un numar impresionant de produse. Livrare LIGHT SPEED DELIVERY asigura clientul de o utilizare imediata a produsului. Livram atat in Romania cat si international. Produsele sunt originale si acoperite de garantie.

Septembrie 2014

Cabinetul stomatologic Mina Cerici beneficiaza de iluminat ecologic bazat pe tuburile T8 TUV LedLine

Cabinetele medicale moderne au nevoie de iluminat de calitate (intensitate luminoasa,omogenitate, temperatura de culoare si siguranta Bio). De asemenea durata de functionare zilnica se situeaza la aprox. 12 h, ceea ce implica un consum ridicat de energie electrica.

Aceste deziderate sunt rezolvate in mod unitar, inlocuind vechile tuburi fluorescente cu tehnologia LedLine tuburi de 60 cm 10 neutral. Rezultatul este de exceptie, se poate observa si in pozele anexate. Economie de energie la iluminat de 50%.

 

 

Martie 2014

LedLine Industrial series

Seria EVX  LedLine , reprezinta o gama larga de corpuri complete de iluminat de exterior, oferind o solutie moderna, eficienta si ecologica. Singurele corpuri de iluminat ce pot inlocui lampa cu descarcare HID de 1000W.

Seria LedLine industrial mai multa stralucire, pana la 49 000 lm !

Seria Standard Standard de la 60W la 400W, max 48 000 lm, inlocuieste lampa HID 600-1000W

Seria Compact Compact - de la 30 la 180 W , max. 21 600 lm, inlocuieste lampa HID 400-500W       

Seria Projectors  de la 210 la 410 W super power , inlocuieste lampa HID pana la 1000W !

Seria HighLitght de la 60 la 180W, max. 21 600 lm, inlocuieste lampa HID  400-500W

Seria SpotLight Spot Light - de la 30 la 70W, max 7 700 lm, inlocuieste lampa HID 150-200W

Februarie 2014

Confind Campina 200KWp corporate plant

SC Confind SRL Campina este o firma de renume a industriei romanesti din domeniul reparatiilor si productiei de utilaj petrolier. Procesele de prelucrare si montaj specifice solicita puteri sporite de energie electrica indispensabila, in acest sens firma a decis sa investeasca in energie verde fotovoltaica. O centrala de 199 Kwp pe acoperisul unei hale confera o siguranta a energiei gratuite pentru urmatorii 20 de ani companiei. Cu o medie anuala de 278 Mwh , instalatia corporate se claseaza pe unul din primele locuri ca marime si modernitate.

Panouri Kyocera KD245 , mai multa energie si fiabilitate, dubla ranforsare pentru rezistenta mecanica, certificare europeana, nr 1 in calitate. Structura mecanica de fixare Schletter, calitate germana fara compromis, piese ce rezista minim 20 de ani. Invertoare Kaco TL.3 60KW, randament superior, 3 trackere independente pe partea de curent continuu, server web incorporat. TESPC (tablou electric de separare, protectie si contorizare) 3 functii in acelasi echipament, proiectat si echipat de Electro-Vox include protectia digitala ABB ce asigura toate conditiile de deconectare in caz de insularizare solicitate de operatorul de retea. Cabluri DC si AC dimensionate corespunzator.

Calitate fara ompromis !