kyoi
IN GRID PV kits

Invertoarele Powador EVX PV KIT folosesc inalta tehnologie KACO pentru invertoare, cu randamente de peste 97% si celule solare policristaline produse de Kyocera fine ceramics si Trina, ce livreaza cantitati zilnice maxime de energie electrica in conditiile climaterice din tara noastra.

Celelalte accesorii necesare: TESPC (tablou electric de separare, protectie si contorizare, cabluri AC si DC, structuri de fixare pe acoperis sau la sol) se ofera separat conform dimensionarii tehnice aferente .

Instalatiile sunt monofazate sau trifazate si destinate producerii de energie electrica cu conectare la reteaua electrica.

STANDARDUL: FIABILE SI PERFORMANTE

Invertoarele Powador 3200-6600 sunt invertoare monofazate fara transformatoare, ele sunt prima optiune pentru centrale rezidentiale solare usor de instalat si fara a avea grija mentenantei.

CENTRALA FOTOVOLTAICA A VIITORULUI

Seria Powador 7-20 K sunt invertoare trifazate, multitracker, multistring, ideale pentru centrale mici/medii descentralizate pentru centrale solare de acoperis sau la sol. Solide , cu un randament extrem de ridicat ofera o solutie optima pret performanta pentru utilizatorul profesional.

INVERTOARE MICI ? FACILITATI MARI SI ENERGII ANUALE MAXIMALE 

Kaco inaugureaza cu BLUEPLANET o serie de invertoare solare nou proiectate. Aceasta serie monofazata destinata instalatiilor rezidentiale fotovoltaice dezvoltata recent, introduce noutati tehnice revolutionare ce conduc la randammente maxime, instalare usoara si un pret accesibil pentru o tehnologie inalta. 

!