kit289
EVX PHOTOVOLTAIC KITS

Solutii universale energie gratuita

EVX PV (fotovoltaic) kits (structuri fixe), reprezinta un produs elaborat si configurat in urma unei experiente vaste in domeniu si ofera o gama extinsa de puteri si facilitati pentru a acoperi nevoile moderne de energie si a oferi independenta atat pentru corporate, dar si pentru rezidential. Inalta tehnologie inglobata confera acestor produse unicitate si integrabilitate atat pentru oferirea de energie electrica de inalta calitate dar si cadrul pentru implementarea facila a conceptului “thermic ready” bazandu-se pe calitatile componentelor si a arhitecturii produsului in sine. Conceptul SME (sistemul de management al energiei) implementat in unele kit-uri devine realitate si releva fatete multiple ce se concretizeaza nu numai prin economii de energie si facilitati economice ci si prin premisa unor dezvoltari tehnologice ale instalatiilor.

Descriere

Kiturile sunt structurate in urmatoarele variante:

IN GRID: instalatii PV conectate si evacuare a energiei in reteaua proprie iar surplusul in reteaua operatorului de energie, cu posibilitate asigurare back-up separat
ISLAND: instalatii PV de sine statatoare asigurate cu back-up cu evacuare a energiei in reteua proprie si SME
ISLAND & GRID: instalatii PV cu posibilitate ISLAND, conectare cu reteaua proprie, baterii back-up, dar si posibilitate evacuare in reteaua operatorului de energie, controlata cu SME.
Kiturile ofera variante monofazate, trifazate intr-o gama de puteri de la 2 KW - 10 KW cu posibilitati de multiplicare modulara.

Componenta

Panourile policristaline de inalta eficienta 245 W
Invertoare randament > 96%, chargere
Baterii “flooded”, AGM, Gel, solare de mare capacitate
Structuri mecanice pentru montaj la sol/acoperis otel zincat, AL
Elemente de separatie, conectare/deconectare automate, protectie electronica, protectie mecanica
Cabluri, conectori si alte accesorii profesionale.
Kyocera Kaco Trina Trojan Electro-Vox Schletter

Aplicatii

Solutia universala EVX PV Kits se poate aplica pe scara larga atat pentru corporate, dar cat si pentru rezidential, functie de necesitati.
EXEMPLE:
rezidential cu furnizare complexa energie electrica si termica, cabane, hoteluri, depozite, magazine, cladiri birouri, releee, unitati agrotehnice, depozite frigorifice,..