O filozofie a excelentei

Calitate, responsabilitate, performanță

1990

E L E C T R O - V O X

a fost fondată în 1990 la inițiativa Drd. Ing. Marius Coman  ca o expresie materializată a unei pasiuni care combină electronica, acustica și energetica. Anticipand criza energetice, compania dezvoltă departamentul „Green Power” încă din 2009, ce dezvoltă și oferă soluții speciale și globale în domeniul energiilor regenerabile de la KW la MW.

19902020

Calitate industriala fara compromis

Produsele și serviciile oferite de Electro-Vox sunt caracterizate de cea mai înaltă tehnologie și provin dintr-o experiență vastă care a fost acumulată în mai mult de 30 de ani. Compania are o logistică excepțională care au fost dezvoltate special pentru acest format: birouri moderne, un depozit mare, flotă de vehicule, laboratoare de servicii pentru electromecanică și electronică modernă. Domeniile de activitate : centru de distributie media (pro sound & light), proiectare, electronica profesionala, energetica,...

2009 2020

"Green Power"

Compania se străduiește constant să își perfecționeze propriile produse și servicii pentru a obține independența energetică cu poluare minimă și pentru a consolida conceptul de „electricitate verde”

2018 2020

SUNpro

ELECTRO - VOX are dreptul exclusiv de a utiliza depozitul  OSIM comercializat sub denumirea de SUNpro sau SUNre, un controlor PLC scalabil cu soluții de stocare a energiei, oferind o gamă largă de aplicații: de la rezidențial, corporativ până la „rețea inteligentă” completă -" Smart Grid".

Mobirise

News

Pentru a primi informatii si noutati din domeniul energiei regenerabila completati formularul si abonati-va. 


Abonati-va la newsletter

Cele mai interesante stiri si noutati din domeniu.


Conecteaza-te cu NOI !

Created with Mobirise - See here