SUNpro 

1

Sistem global de control si stocare al energiilor regenerabile

Contractual, ELECTRO-VOX este compania care are dreptul exclusiv de a aplica invenția transmisă OSIM cu titlul: Sistem automat de control și distribuție automată pentru optimizarea utilizării și stocării energiei electrice din energiile regenerabile. Invenția este realizată prin dezvoltarea și fabricarea unei familii de unități de control automate scalabile SUNpro și SUNre (în scopuri rezidențiale), destinate unei game largi de aplicații atât în ​​zona industrială / corporativă „Smart Grid”, cât și în zona de locuit.

2

Stocare pentru energie electrica

Stocarea energiei electrice pentru aplicații rezidențiale și corporative.
Tehnologia actuală de stocare a bateriilor oferă diferite tipuri (acid plumb, Li-ion, gel, AGM). Cu toate acestea, majoritatea se caracterizează prin următoarele dezavantaje: cicluri limitate, spațiu de stocare, dispozitive suplimentare de încărcare / injecție în sistem, pierderi considerabile de energie> 12% la încărcare / folosirea electricității stocate, costuri ridicate, reciclare dificilă și costisitoare. Având în vedere acest lucru, nu este posibil să discutăm o soluție viabilă actuală care se caracterizează prin locuințe acceptabile sau costuri de construcție corporative atunci când vorbim despre energii semnificative care trebuie stocate. După optimizarea consumului prioritar de energie, există nenumărate aplicații în sectoarele rezidențiale și corporative cu care energia poate fi stocată sub formă termică. Considerăm ca eficiente: refrigerare, climatizare, răcire, înghețare, producție de gheață, urmată de stocare termică: cazane (rezervoare) pentru încălzire și apă caldă, piscine, procese termice. Energia este stocată prin SUNpro cu ajutorul pompelor de căldură.

3

Gama de aplicatii scalabile

Oferim o gamă extinsă de dispozitive de control automat pentru a optimiza utilizarea și stocarea energiei de la centralele electrice regenerabile. Dispozitivele (monofazate, trifazate, fără limitare de putere și facilități) sunt potrivite atât pentru aplicațiile rezidențiale SUNre, cât și pentru „Smart Grid” industrial / corporativ sub denumirea de SUNpro, proiecte la cheie scalabile specifice clienților.

Mobirise

Arhitectura SUNpro

control si integrare industriala pentru independenta energetica

Electro-Vox copyright 

News

Pentru a primi informatii si noutati din domeniul energiei regenerabila completati formularul si abonati-va. 


Abonati-va la newsletter

Cele mai interesante stiri si noutati din domeniu.


Conecteaza-te cu NOI !

How to set up your own website - Go here